Fietsnietjes bij de Plus voorzien in een behoefte

De reconstuctie van de Zwanenburgstraat bij winkelcentrum Nedereind is vorige week voltooid met het plaatsen van de langverwachte fietsnietjes. Eindelijk zijn er nu goede stalmogelijkheden voor de klanten van de supermarkt, kapper, stomerij en bloemist.

Fietsnietjes-bij-de-Plus
De fietsnietjes bij de Plus zijn meteen in gebruik genomen

Christ van Loon, van supermarkt Plus Van Loon, vertelde dat hij verrast was over alle klanten die hem speciaal kwamen melden dat ze zo blij zijn met de nieuwe fietsenrekken. De fietsnietjes zijn meteen al door de klanten van het Nedereind in gebruik genomen.

Samenwerking met wijknetwerk

Vorig jaar nodigde het wijknetwerk Jutphaas-Wijkersloot ons uit om mee te denken bij de reconstructie van de oversteek bij het winkelcentrum. We adviseerden als Fietsersbond toen over soort en plaatsing van de rekken. Ook legden we onze wens neer voor voorrang voor fietsers op de Nedereindseweg. Dat zit nog niet in de deal, maar blijven wij natuurlijk aankaarten. Ook missen we nog rekken op de hoek van de Nedereindseweg en de Zwanenburgstraat. Maar wie weet komen die binnenkort.

Categorieën