Geef je mening over het fietsklimaat in Nieuwegein

Ben je tevreden met het fietsklimaat in Nieuwegein? Of vind je dat het wel een tandje beter kan? Laat je mening horen en vul de Fietsstad2020-enquête in. Zaterdagochtend 7, vrijdagmiddag 20 september en zaterdagochtend 5 oktober staan leden van de Fietsersbond bij fietsenstalling De Fietspomp klaar om de enquête in te vullen.

Fietsstad2020gear_web

Je kunt de enquête ter plekke invullen, maar we delen ook kaartjes uit waarop het webadres staat van de enquête: www.fietsstad.nl.

Doe je mee? Je helpt gemeente, provincie en onze afdeling om meer inzicht te krijgen in de fietsknelpunten in Nieuwegein. Maar we horen natuurlijk ook graag wat er al goed gaat! Als je dit leest kun je ‘m natuurlijk ook meteen invullen. Meer dan honderd andere fietsers gingen je al voor….

En als je de enquête invult, maak je kans op een elektrische fiets!

Categorieën